Sens dubte el més destacat és el Santuari de la Mare de Déu de Montserrat, una joia arquitectònica que sorprén als visitants. Dissenyada pel geni modernista Josep Mª Jujol, gran col·laborador i amic de Gaudí, va deixar la seva empremta a Montferri. Es pot fer una visita autònoma en els dies i horaris establerts:

Informació, horaris i contacte:

Dies d’obertura: Dimarts-Dimecres-Dijous-Dissabtes i Diumenges.  Horari: 10.30h a 13.30h. Tot i que no es necessita reserva prèvia, recomanem trucar per confirmar l’obertura.                                     Telèfon: 621223815 (10.30 a 13.30 h. i 15 a 17 h. de dimarts a dijous). Correu electrònic: santuari@montferri.altanet.org  

També es pot fer una visita guiada. A més a més, trobareu productors locals i edificis singulars al poble. Us convidem a conèixer-los. 

Informació i mesures de seguretat Covid19: L’ajuntament de Montferri ha adoptat totes les mesures d’higiene en referència a la COvid19 per garantir la seguretat en les visites.  Consulteu els dies i horaris, ja que en l’actual situació de pandèmia, estan subjectes a les restriccions marcades pel govern de la Generalitat i l’estat central.