MARATÓ TV3 | INFORMACIÓ D’INTERÈS

Amb el lema AQUESTA MARATÓ TOCA A TOTHOM, l’edició d’enguany de la MARATÓ va dedicada a la COVID-19, una malaltia infecciosa greu causada pel virus SARS-CoV-2, de la família dels coronavirus i que afecta a tots els grups d’edat. I es que Catalunya, com la resta del món, està vivint un dels moments més difícils i incerts dels darrers temps, provocat per la pandèmia d’aquest virus amb greus conseqüències per a la salut dels ciutadans. Per controlar aquesta malaltia s’han de seguir les normes bàsiques de DISTÀNCIA FÍSICA, HIGIENE DE MANS i MASCARETA, ja que ens podem infectar per inhalació o per contacte, tot i que moltes persones infectades són asimptomàtiques i també contagien. Per això, la investigació resulta imprescindible per trobar els tractaments per curar la COVID-19 i les vacunes per prevenir-la.

Però, donada l’excepcionalitat d’aquest any i les dificultats per poder organitzar activitats populars a favor de la Marató de TV3 i Catalunya Ràdio, us sugerim alternatives per continuar participant i seguir donant un impuls a la tan necessària recerca biomèdica, com hem fet cada any des de Montferri, enguany per la COVID-19. 

Algunes idees de participació que hem pensat:

  • Ajudar a difondre tota la informació de la campanya, podeu imprimir i penjar el cartell i el fulletó divulgatiu de La Marató al vostre local, botiga o carrer, al Facebook, Twitter o Instagram. Podeu descarregar-lo aquí: INFOCAMPANYA
  • Ajudar a promoure la donació particular i directa a través de qualsevol d’aquestes modalitats: DONATIUS
  • Buscar GUARDIOLES SOLIDÀRIES als mercats i botigues de l’entorn per fer-hi la vostra aportació.
  • Comprar el Disc de la Marató 2020, en format físic a la venda el diumenge, 29 de novembre al preu de 10,00 € amb la compra d’un dels 9 diaris generalistes de Catalunya, i en format digital a la venda a través d’iTunes. Per a més informació cliqueu AQUÍ.
  • Comprar el Llibre de la Marató 2020, en format físic o digital a la venda el dijous, 19 de novembre. Per a més informació cliqueu AQUÍ.
  • Comprar la samarreta de La Marató 2020, tots els beneficis obtinguts per la venda de la samarreta aniran destinats al marcador de La Marató. Podeu comprar-la a través del següent enllaç: COMPRASAMARRETA

Gràcies per formar part d’aquest gran projecte col·lectiu que, malgrat les circumstàncies, segueix sent únic i viu.