Al poble de Montferri sens dubte el més destacat és el Santuari de la Mare de Déu de Montserrat, una joia arquitectònica que sorprén als visitants. Dissenyada pel geni modernista Josep Mª Jujol, gran col·laborador i amic de Gaudí, va deixar la seva empremta a Montferri. Es pot fer una visita autònoma en els dies i horaris establerts:

Dimarts-Dimecres-Dijous-Dissabtes i Diumenges de 10.30h a 13.30h. Tot i que no es necessita reserva prèvia, recomanem trucar per confirmar l’obertura.

Visita guiada poble clos i Santuari de Montferri:

Si voleu una visió més profunda, per conèixer la història i la relació entre Montferri i Jujol, hi ha l’opció de fer la visita guiada Jujol – Montferri: arquitectura i passió. La ruta explica la història del poble, del geni i de les vicissituds de la construcció del Santuari, i discorre pel poble antic, l’església de St. Bartomeu, i Santuari de Montserrat. S’acaba amb una degustació de productes km0 a les caves Vives Ambrós o Cervesera artesanal “Les Clandestines (la visita inclou només un dels productors). Aquestes visites estan conduïdes per l’empresa de turisme Camins km0Per més informació, o per concretar les visites guiades:

  • Al telèfon 621223815 (10.30 a 13.30 h. i 15 a 17 h. de dimarts a dijous)
  • Al correu electrònic: santuari@montferri.altanet.org 

A més a més, trobareu d’altres llocs i edificis d’interès al poble. Us convidem a conèixer-los.