AJUNTAMENT DE MONTFERRI

Tota la informació del municipi al teu abast

Categoria: Notícies (Pagina 1 de 22)

SANT JORDI | Aquí us deixem el cartell amb els actes que s’han organitzat al municipi en motiu de la celebració de Sant Jordi, us animem a participar!

SANTUARI | Aquí us deixem tota la informació sobre el tradicional APLEC de la Mare de Déu de Montserrat que tindrà lloc el proper diumenge, 29 d’abril, al Santuari de Montferri.

AIGUA | Us informem d’algunes novetats a les factures d’aigua. A partir d’ara les factures d’aigua mostraran, si s’escau, si el consum d’aigua és conseqüència d’una lectura estimada i aquest fet es produirà en els següents casos:

  1. Quan el consum és conseqüència de l’aplicació d’un consum per estimació per quantitat fixa. En aquest cas, al rebut s’indicarà, automàticament, que es tracta d’una lectura estimada.
  2. Quan el consum és conseqüència de l’aplicació d’un consum per estimació per mitjana de consums anteriors. En aquest cas, al rebut s’indicarà, automàticament, que es tracta d’una lectura estimada.
  3. Quan s’introdueixi la lectura s’hagi introduït de forma manual amb indicació del tipus de lectura actual: lectura estimada, també es mostrarà que es tracta d’una lectura estimada. 

VOLUMINOSOS | Amb l’objectiu de millorar el servei de la recollida de residus voluminosos, que fins ara es prestava a través de la deixalleria mòbil, el proper 9 d’abril de 2018 es realitzarà la segona prova pilot de recollida d’aquests residus amb el sistema porta a porta. En funció dels resultats que s’obtinguin i de la satisfacció dels usuaris es valorarà la possibilitat d’establir la recollida porta a porta de residus voluminosos com el sistema de recollida habitual. Esperem la vostra col·laboració!

Page 1 of 22