AJUNTAMENT DE MONTFERRI

Tota la informació del municipi al teu abast

Categoria: Notícies (Pagina 1 de 12)

FESTA MAJOR | Aquí us deixem el PROGRAMA de la FESTA MAJOR en format digital i us animem a participar als actes que s’han organitzat!

CENTENARI CANVI DE NOM | Us recordem que el proper diumenge, 20 d’agost, a les 12.30 h. i a la Plaça de l’Església tindrem Ball de Sardanes (en especial la Sardana de Montferri) i després per dinar espectacular paella d’Arròs, el menú inclourà: amanida, plat d’arròs, postre i beguda i el preu són 8€. Cal inscriure’s pel dinar a les oficines de l’Ajuntament o trucant al 977620377. No hi podeu faltar!

SANTUARI | Aquí us deixem tota la informació de la tradicional Festa de Santa Maria que tindrà lloc el proper dia 14 d’agost al Santuari de la Mare de Déu de Montserrat a Montferri. No hi podeu faltar!

CONTENIDOR VOLUMINOSOS | Us informem que tal com està previst en el calendari 2017 demà s’instal·larà el contenidor dels voluminosos a la Urbanització l’Alzineta, on hi serà fins el proper dia 7 d’agost, per tant si teniu coses per llençar afanyeu-vos! La seva ubicació serà el descampat del Carrer Assutzena (al costat de la comunitat de veïns).

Page 1 of 12