SETMANA EUROPEA DE LA MOBILITAT | DIA SENSE COTXES

Benvolguts/des montferriencs/ques, us informem que del 16 al 22 de setmebre es celebra a Catalunya la SETMANA EUROPEA DE LA MOBILITAT, una campanya que promou hàbits de mobilitat més sostenibles, segurs i saludables com són els desplaçaments a peu, en bicicleta, en transport públic o amb vehicle elèctric, així com també visualitzar els canvis possibles en l’ús de l’espai públic, millorar la qualitat de l’aire i la reducció de la contaminació. És per això que el nostre municipi s’ha adherit a la campanya i ha organitzat diverses activitats per tal de promoure els principals objectius d’aquesta nova edició sota el lema “Camina amb Nosaltres”.

Us informem que una de les activitats organitzades en el marc de la Setmana Europea de la Mobilitat és el DIA SENSE COTXES que tindrà lloc el proper divendres, 20 de setembre, de 8.00 a 20.00 h. amb l’objectiu de concienciar tothom dels efectes negatius que té la contaminació en els nuclis urbans i els avantatges que comporta per al medi ambient i la salut desplaçar-se de manera sostenible.

És per això que es restringirà el pas de vehicles i, en conseqüència, es tancarà el trànsit motoritzat a tot el Carrer Major. Només hi podran circular, de forma excepcional, els vehicles que pretenguin aparcar en garatges particulars que estiguin situats en aquest mateix carrer. Recomanem utilitzar la resta de carrers alternatius per a la circulació i aparcar els vehicles en zones habilitades com per exemple el descampat del Carrer dels Camps. Esperem la vostra col·laboració!